SAVJETOVALIŠTE “LANTERNA” Nastavak radionica kreativnog izražavanja „Misli u boji „u subotu u 18 sati

SAVJETOVALIŠTE “LANTERNA” Nastavak radionica kreativnog izražavanja „Misli u boji „u subotu u 18 sati
Savjetovalište “Lanterna” u subotu nastavlja s radionicama kreativnog izražavanja „Misli u boji“ u prirodi.
Radionice ponovno kreću 19. rujna u 18 sati, a održavat će se na otvorenom u prirodnom okruženju na Svetom Petru ili Osejavi (prema dogovoru) uz vodstvo naše dizajnerice i profesorice likovne kulture i umjetnosti Tine Divić. Radionice su dio trogodišnjeg programa Zajedno smo jači, podržanog od Ministarstva zdravstva.
Cilj programa je unaprjeđenje zdravlja osoba oboljelih od malignih, kroničnih nezaraznih, rijetkih i zaraznih bolesti. Kroz rad na radionicama polaznici će raditi na otkrivanju svojih unutarnjih potencijala, kreativnih resursa, razvojem pozitivnih, jakih strana koje im mogu pomoći da se lakše suoče s problemima, sagledaju ih u novom svjetlu, bolje razumiju te s njima nose na jedan uspješniji i bolji način, kazala je Ivona Vučić, voditeljica projekta.
Doznajemo kako će se kao alat na radionicama koristit umjetnički mediji i kreativno izražavanje (slikanje, crtanje, modeliranje, igra, pokret, govor tijela, …) kako bi se omogućio pristup vlastitim osjećajima i mislima. Od polaznika se ne zahtijevaju nikakva umjetnička umijeća i znanja već se polazi od pretpostavke da smo svi kreativna bića s pregršt zatomljenih potencijala koje treba otkriti.
Zainteresirani se mogu javiti na mob. 0989591594 ili voditeljici na broj 0915115974 te putem FB stranice Savjetovališta Lanterna.
J.G.

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh