DRUGA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA JUG – Korčulani kući pjevajući

DRUGA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA JUG – Korčulani kući pjevajući
Kingtrade   -   Korčula     19   :   28         (7 : 14)

Makarska. Dvorana na GSC-u. Bez gledatelja.

Sutkinje: Josipa Mijatović (Kaštel Gomilica) i Nikolina Čarapina (Marina).

Kingtrade: Maslać, Beriša 1, Matiojašrvić, Ivanić, Jurjević, Lukin 3, Pivac 1, Mustapić 1, Mirko 2, Rajčević, N. Urlić 9, Stakić 1, M. Urlić 1. Trener: Dino Mendeš.

Korčula: Šeparović, Sansović 3, D. Đula 3, Z. Đula 2, Marković 6, Arkulin 2, Ivanković 2, Radovan, Stamatović 2, Risteski 1, Poša, Milić, Verazza 6, Andrijić 1. Trener: Giorgio Jungher.

Makarski rukometaši poraženi su na domaćem terenu od boljih gostiju s Korčule, a pitanje pobjednika ovog susreta dogodilo se u prvom poluvremenu. Zvonimir Đula doveo je goste u početnu prednost u 2. minuti, a u 8. rezultat je bio 0:4. Michael Lukin u 10. je postigao prvi pogodak za domaće, Kingtrade je bio blizu poravnanja u 17. minuti kada je smanjio na 5:7. Korčulani podižu intezitet igre kojeg domaći nisu mogli pratiti i na odmor odlaze sa opipljivim vodstvom (7:14). U nastavku su gosti još povećavali svoje vodstvo, a u 43. minuti imali su nedostižnih 9:20. Njihova prednost do kraja utakmice niti jednog trenutka nije bila ugrožena, a konačnih 19:28 najbolji je pokazatelj kvalitete jedne i druge momčadi. Kod Kingtradea je najefikasniji bio Nikola Urlić s devet postignutih zgoditaka, kod Korčule su Matej Marković i Francesko Verazza koji su po šest puta tresli mrežu domaćih, a osim njh još se osam njihovih suigrača upisalo u listu strijelaca.

J. K. /Ž.K.

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh