VATERPOLO – Odgođen početak kup natjecanja

VATERPOLO – Odgođen početak kup natjecanja
Očekivano, oglasio se Milivoj Bebić, povjerenik vaterpolo natjecanja, i objavio: – Odgađaju se kvalifikacijski turniri Kupa Hrvatske koji su se trebali igrati u Zagrebu i Dubrovniku od 6. do 8. studenog za seniore za sezonu 2020/21. godinu.

Nositelji skupina su Mladost i Jug AO, a na temelju činjenice da su ova dva kluba bili finalisti prošlosezonskog Hrvatskog kupa. U dubrovačkom Gružu su se za dva prva mjesta , koja vode u završni turnir trebali boriti Jug Adriatic osiguranje, Galeb MR, KPK, Solaris, Primorje EB i Zadar 1952. Razlog odgode dobro je poznat – većina klubova je u problemu sa koronom, puno igrača ne trenira, nalaze se u samoizolaciji, i kad je tako, odgađa se ali ne zna do kada.

- Termin odigravanja kvalifikacijskih turnira će zavisiti općenito o epidemiološkoj situaciji u državi, a isto tako i o epidemiološkoj situaciji u klubovima. Upravni odbor HVS-a će pravovremeno donijeti odluku o novom terminu odigravanja u odnosu na domaće natjecanje i međunarodni kalendar. Vjerojatno će doći do pomjeranja određenih utakmica Prvenstva Hrvatske o čemu će svi biti pravovremeno obaviješteni – priopćio je Bebić.

J. K./Ž.K.

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh