SRETAN VRKAŠ – Novi tajnik UMN Makarska, liga se odgađa na dva tjedna

SRETAN VRKAŠ – Novi tajnik UMN Makarska, liga se odgađa na dva tjedna
Upravni odbor Udruge malog nogometa Makarske donio je odluku da se Sretan Vrkaš izabere za upražnjeno mjesto tajnika. Vrkaš je dugogodišnji igrač CB Monaca, sudac i delegat u malonogometnim ligama, te bi svojim znanjem i iskustvom trebao doprinijeti napretku udruge. Sretan Vrkaš tako će na mjesto tajnika UMN Makarske naslijediti Stipu Šulentu.

UO UMN MAKARSKA u svom priopćenju upućenom igračima i ljubiteljima malog nogometa ističe:

- Iako smo svjesni činjenice da ste svi s nestrpljenjem očekivali početak natjecanja u našim ligama, odgovornost prema Vama nam je najbitnija. Stanje u našem gradu i na Rivijeri vezano uz koronu značajno se pogoršala u zadnjih nekoliko dana te bi početak lige bio u ovom trenutku riskantan prema zdravlju svih sudionika. Zato smo donijeli odluku o odgodi Prve i Veteranske lige na dva tjedna. Nadamo se da je naš potez, koji je prvenstveno motiviran zdravljem svih nas i naših najbližih. Budite odgovorni i čuvajte se!

U ovoj sezoni u Prvoj ligi trebalo bi nastupiti 8 klubova (Amicis, Brela, Mali plamen, Novo vrijeme mladi, Downtown Brela, DPH Torcida MR, Brela, DPH Tučepi), u odnosu na prošle sezone u nastupajućoj sezoni neće se natjecati momčadi All in Makarska i Catenacio. Ligu veterana bit će bez njihovog zaštitnog znaka – Veseljka, a u njoj će igrati CB Monaco, Zagora ERA Commerce, Kavana Romana, Tučepi United, Kingtrade i Makarska Touristik. Svi klubovi trebaju dostaviti popis igrača sa OIB-ima, a maksimalan broj igrača je 15. Popis treba sadržavati imena voditelja, trenera i određenog suca iz redova kluba. Natjecanje u ligama dobilo je suglasnost Stožera civilne zaštite Grada Makarske.

J. Kovačević/Ž. Kovačić

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh