RUKOMET – Kingtrade i Trilj PV bez pobjednika

RUKOMET – Kingtrade i Trilj PV bez pobjednika
Makarska. Dvorana na GSC-u. Bez gledatelja.

 Kingtrade – Trilj PV     26 : 26

Suci: Nives Jakus i Stefano Rajković (Split)

Kingtrade: Maslać, Beriša, Lozina, Lukin 2, Stakić 2, M. Urlić 5, Mirko, Rajčević 1, Brozović 8, Matijašević 2, N. Urlić 2, Pivac 3, Mustapić 1. Trener: Dino Mendeš.

Trilj PV: Bilonić, Galić 5, Marić 7, Roguljić 1, Kozina 8, Dragušica 1, Šipić, Krnjača 2, Kaloper 3, Ljubičić. Trener: Mario Dragušica.

Sedmerci: Kingtrade 6/7, Trilj PV 5/5

Rukometaši Kingtradea i njihovi gosti iz Trilja odigrali su borbenu i neizvjesnu utakmicu, a s osvojenim bodom zadovoljni mogu biti jedni i drugi. Trener domaćih Dino Mendeš za razliku od prethodnih utakmica imao je u sastavu dovoljan broj igrača, a time i veću mogućnost rotacije. Start susreta bio je uspješniji za goste koji su u dva navrata imali vodstvo od dva pogotka (5:7, 11:13), a domaći su preokrenuli rezultat pred kraj prvog poluvremena (24:22). Novi mini preokret dogodio se pred odlazak na odmor, no ovoga puta ostvarili su ga gosti. I u nastavku se igralo izjednačeno, a čak u 20 navrata rezultat je bio izjednačen. Matijašević je u 57. minuti zabio za prednost Kingtradea od 26:25, nakon toga Pivac i Lozina su nepotrebnim prekršajima zaradili isključenje. Kozina je sa sedam metara poravnao na 26:26, iako sa dva igrača manje domaći su se uspjeli obraniti i sačuvati jedan važan bod. Najefikasniji kod Kingtradea bio je Brozović sa 8 postignutih pogodaka i Miro Urlić sa 5, kod gostiju su najprecizniji bili Kozina sa 8 i Marić sa 7 pogodaka.

Rezultati: Kamičak – Jelsa 25 : 22, Korčula – Vodice 28 : 19, Kingtrade – Trilj PV 26 : 26, Split – Biograd 27 : 30, Opuzen – Solin 21 : 32.

Poredak:

Kamičak 12, Solin 11, Korčula 9, Biograd 8, Split 7, Opuzen 5, Vodice 4, Trilj PV 4, Jelsa 3, Kingtrade 3.

Iduće kolo:

Solin – Kingtrade, Biograd – Jelsa, Trilj PV – Korčula, Split – Opuzen, Vodice – Kamičak.

 

J. K. /Ž.K.

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh