U GRADSKOJ GALERIJI ANTUNA GOJAKA – Izlaže Petar Andrijašević, u izložbenom prostoru do 8. siječnja 2021. uživo i on-line

U GRADSKOJ GALERIJI ANTUNA GOJAKA – Izlaže Petar Andrijašević, u izložbenom prostoru do 8. siječnja 2021. uživo i on-line
Makarski umjetnik Petar Andrijašević publici se predstavlja svojim najnovijim ciklusom slika.
Izložba pod naslovom “Izgubljen grad” publici otkriva 33 akrila na platnu nastala tijekom 2020. Postavljena je u izložbenom prostoru Galerije Gojak od 23. prosinca i potrajat će do 8. siječnja 2021. godine.
Osim uživo, svakoga radnog dana od 9 do 13 sati ovu izložbu možete pogledati i on-line, putem linka na web stranici Galerije Gojak.
Petar Andrijašević rođen je 1958. godine u Splitu. Osnovnu školu i Gimnaziju završio je u Makarskoj. Studirao je stomatologiju i ALU u Sarajevu. Živi u Makarskoj i Genevi.
Izlaže od 1983. godine, a posebno intenzivno od 2015. godine kada se makarskoj publici predstavio autorskim projektom More moru – slike Petar Andrijašević i poezija Veljko Barbieri.
Od Josipa Karamatića, ravnatelja Galerije Gojak, doznajemo da će se posjet izložbi organizirati uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

J.G.

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh