HRNK ZMAJ – Od danas započinju s redovnim aktivnostima

HRNK ZMAJ – Od danas započinju s redovnim aktivnostima
Nakon što su Vlada i Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donijeli nekoliko novih mjera za sport, a jedna od njih je da se dozvoljava treniranje na otvorenim terenima od danas sve uzrasne kategorije makarskog Zmaja počinju sa svojim redovnim aktivnostima. Raspored treninga na igralištima na GSC-u je sljedeći:

Ponedjeljak 1. veljače

Početnici (2010. – 2011.) u 9:30 i 15 sati, mlađi pioniri (2008. – 2009. u 17 sati, pioniri (2006. – 2007.) u 19 sati, seniori 15 sati.

Utorak 2. veljače:

Vratari u 8.30 i 16 sati, prednatjecatelji (2012. – 2013., – 2014.) u 9.30 i 16 sati, kadeti i juniori u 14 sati .

Sukladno prije donesenim epidemiološkim mjerama, roditelji polaznika Škole nogometa Zmaja trebaju se pridržavati sljedećih uputa.

Prije odlaska od kuće provjeriti temperaturu djece, dovesti ih na trening u točno zakazano vrijeme, s trenerima pojedinih kategorija kod dolaska, doznati točno vrijeme završetka treninga kako ne bi bilo nepotrebnog zadržavanja na GSC-u, dolaziti u sportskoj opremi predviđenoj za trening, svlačionice se do daljnjeg ne mogu koristiti, a svako dijete mora imati i koristiti tijekom treninga svoju označenu bocu s tekućinom.

Iz HNK Zmaja pozivaju na odgovorno ponašanje i pridržavanje navedenih uputa, kako bi se maksimalno zaštitili svi polaznici njihove škole nogometa. Kao i do sada roditelji svoju djecu mogu upisati i tako postati članovi Zmaja. U školu nogometa mogu se upisati svi koji su na dan upisa napunili 6 godina.

 

J. Kovačević/arhiva MP

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh