VALAMAR RIVIERA KRENULA SA SEZONSKIM ZAPOŠLJAVANJEM – Plaća 5 tisuća kuna tijekom 3 do 6 mjeseci rada

VALAMAR RIVIERA KRENULA SA SEZONSKIM ZAPOŠLJAVANJEM – Plaća 5 tisuća kuna tijekom 3 do 6 mjeseci rada
Valamar Riviera je izvijestila da je otvorila prijave za zapošljavanje u sklopu priprema za otvaranje sezone i očekivanom oporavku turizma u 2021. godini.

Valamar i u 2021. godini jamči minimalna neto primanja u visini od 5.000 kuna te je uspio zadržati i program cjelogodišnjih primanja, odnosno programe za stalne sezonce s kojima će nastaviti i ove godine. S obzirom na planirano otvaranje većine Valamarovih hotela, ljetovališta i kamping ljetovališta do sredine svibnja, sezonski djelatnici u mogu očekivati između 3 i 6 mjeseci rada u sezoni 2021. Valamar nudi i odličan smještaj u Kući Valamar u moderno uređenim jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama, tople obroke i razne druge pogodnosti. Svi zainteresirani za široku lepezu poslova u Valamaru u destinacijama duž jadranske obale više informacija mogu pronaći na portalu
https://www.dobarposaouvalamaru.com/.
Nadalje se navodi da je Valamar s ciljem postizanja dugoročne održivosti poslovanja uz podršku ključnih dionika aktivno upravljao krizom tijekom 2020. očuvana su sva radna mjesta uz pomoć mjera Vlade i podrške socijalnih partnera kroz program „Pauza, Restart“.
U 2020. Valamar Riviera je usprkos krizi skočila na visoko 6. mjesto na ljestvici TOP 10 poslodavaca u Hrvatskoj prema istraživanju portala MojPosao, a visoko zadovoljstvo radom u najvećoj turističkoj kompaniji u Hrvatskoj u 2020. godini izrazili su i zaposlenici kroz redovno ispitivanje korporativne klime i kulture ističući sigurnost radnog mjesta, redovitu isplatu plaća, odlične međuljudske odnose, kao i brigu poslodavca za sigurnost i zdravlje svih zaposlenika.
Valamar je u kriznoj 2020. ugostio više od 300 tisuća gostiju, ali u hotelima, ljetovalištima i kampovima nije do sada zabilježen niti jedan slučaj prijenosa zaraze. Visoki standardi u okviru VHealth&Safety programa u Valamaru omogućuju najvišu razinu sigurnosti i zdravlja za goste i zaposlenike čemu se posebna briga posvećuje i u ovoj godini.
U 2020. godini Valamar Riviera osvojila glavnu nagradu Indeksa DOP-a koja se dodjeljuje
najuspješnijim poduzećima u Hrvatskoj za postignuća i prakse u području društveno odgovornog poslovanja uključujući radnu okolinu, odnose sa zajednicom te odgovorne politike raznolikosti i zaštite ljudskih prava.

 

J.M.

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh