ZVONO U MAKARSKIM SREDNJIM ŠKOLAMA – U razredima ponovno sjedi 717 učenika

ZVONO U MAKARSKIM SREDNJIM ŠKOLAMA – U razredima ponovno sjedi 717 učenika
Maturantima u makarskim srednjim školama, a koji su u klupe sjeli 18. siječnja, jutros su se pridružili svi ostali učenici noseći masku na licu.

Evelin Bulić, ravnateljica Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića, ističe da se poštuju sve epidemiološke mjere, a tako je organizirana i nastava koja se sada odvija u školskim klupama, a ne on line. U školi koju pohađa 466 učenika, nastava je počela u različito vrijeme, a u učenici koriste četiri ulaza. Jedna od mjera je i da nema miješanja između razrednih odjela.

- Znamo da učenicima ovaj način pohađanja nastave onemogućuje sve ono po čemu se pamti đačko doba, ali oprezni moramo biti – ističe ravnateljica.

Danas će i u Srednjoj strukovnoj školi u popodnevnim satima školsko zvono pozvati učenike svi razreda na nastavu, jer proteklih dana su je u učionicama pohađali maturanti, a prije dva tjedna i razredi na praktičnoj nastavi.

- Svi smo sretni da će se u razrede vratiti 251 učenik. Znaju da nema zadržavanja na hodnicima, a ulaze u školu kroz dvoja različita vrata – ističe ravnatelj Momir Sumić.

 

 

J. Morović/arhiva MP

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh