REZULTATI MLADIH SPORTAŠA MAKARSKE – Juniori Novog vremena Apfela bolji od Squerea, Amfore pobijedili

REZULTATI MLADIH SPORTAŠA MAKARSKE – Juniori Novog vremena Apfela bolji od Squerea, Amfore pobijedili
Juniori Novog vremena Apfela igrali su u Omišu na kvalifikacijskom turniru za nastup u višem rangu natjecanja, a pored domaćeg Olmissuma još su sudjelovali Vrgorac i Square iz Dubrovnika. Juniori Olmissuma potvrdili su dobru formu i s dvije pobjede osigurali prvo mjesto i prolaz u iduću rundu natjecanja. U prvom susretu domaći su sa visokih 6:1 savladali svoje vršnjake iz Novog vremena Apfela, dok su rezultatom od 3:0 slavili protiv Vrgorca. Makarani su bili puno bolji od Squarea, a „nebesko-plavi“ su s Dubrovčanima odigrali neodlučno.

 

Futsal

Rezultati:

Olmissum – Novo vrijeme 6 : 1, Square – Vrgorac 1 : 1, Olmissum – Vrgorac 3 : 0, Novo vrijeme – Square 7 : 1

Poredak:

Olmissum 16, Vrgorac 7, Square 5, Novo vrijeme 4

Novo vrijeme: Mihaljević, Kurtović, Rašić, Gašpar, Antunović, Begović, Jović, Marinović, Lozo, Vukić, Dadić, Lasić, Puharić.

 

 

Košarka

Nakon poraza u prošlom kolu od Kaštela juniori Amfore gostovali su u Trogiru i slavili protiv domaće momčadi rezultatom 69 : 60. U ovom košarkaškom rangu nastupaju juniori prvoligaša Splita, Alkara, Ribola Kaštela i Omiša pa svaka pobjeda puno znači igračima Nenada Videke. Dvoznamenkasti kod Makarana bili su Klepo, Radalj, Trittela i Vučko i oni su ponajviše zaslužni za njihovo slavlje u Trogiru.

Rezultati:

Split – Ribola Kaštela 82 : 76, Trogir – Amfora 60 : 69,   Alkar – Omiš 78 : 47, Alkar – Split 64 : 78, Ribolj Kaštela – Omiš 98 : 56, Mislav – Alkar 43 : 87.

Amfora: Klepo 21, Radalj 13, Trittela 13, Šimić 2, Vekić, Glibota 3, Filipetti 6, Selak, Vekić, Vučko 11.

J. K./Ž.K.

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh