MARIO CAREVIĆ – Nije više trener Rudeša

MARIO CAREVIĆ – Nije više trener Rudeša
Rudeš je u 23. kolu Druge HNL gostovao u Bjelom Brdu i pobijedio domaći BSK rezultatom 1:3 te napravio velik korak u borbi za vrh prvenstvene ljestvice. No i pored toga uprava Rudeša smijenila je trenera Makaranina Maria Carevića, a o tome zašto je došlo do ove zagonetne smjene nitko ne želi govoriti. Nakon sedam odigranih kola Rudeš je bio zadnji na prvenstvenoj ljestvici sa samo tri osvojena boda, a sa Carevićem na klupi došli su na diobu petog mjesta sa samo tri boda zaostatka od drugoplasirane Opatije.

Klub je sporazumno raskinuo suradnju s trenerom Carevićem. Na prvu zvuči pomalo čudno nakon pozitivnog niza koji je ostvario trener Carević sa svojim stručnim stožerom, međutim dogovor kluba sa trenerom Carevićem bio je da klub uvede u mirne vode drugoligaškog opstanka, što je i ostvareno, stoji u službenom priopćenu kluba i na kraju dodaju. – Ovim putem treneru Careviću želimo puno sreće u daljnjem trenerskim angažmanima.

Iz izvora bliskih klubu saznaje se da je mogući razlog prekida suradnje pjevanje pjesme Vinka Coce „Kada umrem umotan u bilo“ prilikom povratka u Zagreb Carevića stajalo posla.

 

J.K.

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh