NA SV. PETRU NA PROLJETNOM EDUKACIJSKOM KUPU U-12 U ribolovu sreću okušala 24 osnovnoškolca iz cijele Županije

NA SV. PETRU NA PROLJETNOM EDUKACIJSKOM KUPU U-12 U ribolovu sreću okušala 24 osnovnoškolca iz cijele Županije
Proljetnom edukacijskom kupu U-12, štapom s obale, za djecu do 12 godina u organizaciji Saveza za športski ribolov na moru županije Splitsko-dalmatinske (ŽSŠRM) domaćin je bio PŠRD Arbun.

Kako doznajemo od tajnika Društva Frane Filipetija, voditeljica natjecanja bila je Željka Marković, predsjednica ŽSŠRM-a i članica Izvršnog odbora Hrvatskog saveza za športski ribolov na moru. Sudac je bio Zoran Olujić.

Na Proljetnom kupu koji se održao na Sv. Petru, ispred Vile Irene, sudjelovalo je 24 djece do 12 godina. Poredak se utvrđivao težinskim bodovima, a minimalna dužina ulovljenog primjerka ribe je bila 10 cm.

Vaganje ulova, proglašenje pobjednika i podjela medalja održala se u Arbunu. Pobjednik kupa bio je Filip Malnar iz KŠR Nebojsije, Kaštel Kambelovac.

- Sva djeca dobila su medalje i prigodne poklone za sudjelovanje. Djeca su budućnost ovog sporta, a edukacija u sportskom duhu i ugodnom okruženju potiču ih da zavole ribolov. PŠRD Arbun ponosan je što može organizirati ovakva događanja za naše najmlađe – ističe Frane Filipeti.

 

 

 

J.K./PŠRD Arbun

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh