MLAĐE KATEGORIJE ZMAJA – Dvije pobjede, dva poraza

MLAĐE KATEGORIJE ZMAJA – Dvije pobjede, dva poraza
Proteklih dana mlađe uzrasne kategorije Zmaja odigrale su četiri utakmice i pri tom zabilježile dvije pobjede i dva poraza. Pioniri i kadeti u Makarskoj su bili domaćini svojim vršnjacima iz Dubrovnika, pioniri su slavili s 1:0 pogotkom Alilovića u 57. minuti susreta. Kadeti su poraženi s minimalnih 0:1, a po viđenom na terenu zaslužili su barem jedan bod. Mlađi pioniri i juniori gostovali su u Splitu i protiv  istoimenog kluba ostvarili polovičan učinak. Mlađi pioniri poraženi su s 1 : 0, dok su juniori ugodno iznenadili. Za domaću momčad nastupilo je nekoliko igrača iz kruga prve momčadi, a isto tako za Zmaj su igrali Rudelj, Mihalj, Mravičić i Lelas koji su već debitirali za prvi sastav. Početkom utakmice Mihalj i Rudelj doveli su goste u vodstvo, do kraja dvoboja još je zabio Lelas i to je bilo dovoljno za pobjedu igrača Emilia Jerkovića.

Mlađi pioniri:  Split  -  Zmaj   1   :   0

Zmaj: Miladinov, Kujundžić, Beidenegl, Gudelj, Sušić, Vidaković, Andrić, Juričić, Zec, Filipović, Prgomet (još su igrali: Jukić, Radić)

Pioniri: Zmaj  -  GOŠK Dubrovnik 1919      1    :   0

Zmaj: Buljubašić, Gudelj, Šumelj, Urlić, Ursić, Prgomet, Beidenegl, Ledić, Alilović, Ribičić, Raos (još su igrali: Juričić, Kujundžić)

Kadeti: Zmaj  -  GOŠK Dubrovnik 1919       0   :   1

Zmaj: Husičić, Puljić, I. Čović, Biličić, Nikolić, L. Čović, S. Čović, Erkapić, Opačak, Brečić, Botica (još su igrali: Pavlinović, Barišić)

Juniori: Split   -   Zmaj         1   :   3

Zmaj: Husičić, Mihaljević, Mravičić, Antunović, Lelas, Gilić, Rašić, Mihalj, Rudelj, Lulić, Jerčić (još su igrali: Bobanac, Topić, Šimović, Tomaš)

Jakov Kovačević/Ž.Kovačić

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh