DOMOVINSKI POKRET MAKARSKA – Anita Pervan, nositeljica liste kandidata za Gradsko vijeće

DOMOVINSKI POKRET MAKARSKA – Anita Pervan, nositeljica liste kandidata za Gradsko vijeće
Osnovana prije nekoliko dana uoči ovih lokalnih izbora stranka Domovinski pokret na čijem je čelu Anita Pervan upriličila je predstavljanje liste kandidata za Gradsko vijeće.

- Predstavljamo naš program i listu, a na ovim našim prvim izborima nećemo imati kandidata za gradonačelnika i dogradonačelnika. Nastojat ćemo radom u Gradskom vijeću zaustaviti propadanje Makarske i uspostaviti održivi razvoj – poručila je Anita Pervan, predsjednica Domovinskog pokreta Makarska i nositeljica liste kandidata ove stranke za Gradsko vijeće. Na listi Domovinskog pokreta su Anita Pervan, Mile Mikulić, Ante Selak, Tomislav Stapić, Anita Šuljić, Marko Vekić, Danijela Letić, Suzana Rakušić,Tena Buljan, Željko Vukojević, Antonio Čović, Siniša Herceg, Danijela Selak i Ivan Jujnović.

Biračima su poručili kako su se okupili u želji da grade bolju budućnost i razvoj grada. – Ne želimo zaustaviti razvoj našeg grada, već da on bude održiv. Želimo viziju u svim segmentima živcota grada i nudimo je u svojem programu. Na izbore idemo sami. Drugim političkim strankama, osim HDZ-a i SDP-a, nudili smo suradnju, ali nisu pristali i mi ćemo sami bez kandidata za gradonačelnika na ove izbore – kazala je Anita Pervan.

 

J.Glučina/IvoR

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh