ZMAJEVE NADE – Juniori pobijedili, mlađi pioniri remizirali, pioniri i kadeti izgubili

ZMAJEVE NADE – Juniori pobijedili, mlađi pioniri remizirali, pioniri i kadeti izgubili
Nogometna liga Središta Split

Proteklog vikenda sve uzrasne kategorije Zmaja svoje prvenstvene utakmice odigrale su na domaćem terenu, a od mogućih dvanaest bodova osvojili su samo četiri. Slavili su jedino juniori koji su sa 1:0 bili bolji od svojih vršnjaka iz Sinja, pogodak Mihalja u ranoj fazi utakmice donio je Makaranima sva tri boda. Junak je od 81. minute utakmice igrao s 10 igrača radi isključenja Ercega, a nakon završetka utakmice pocrvenio mu je i suigrač Vojković. Mlađi pioniri odigrali su bez pobjednika s Junakom, Antonio Beidenegl doveo je domaće u prednost iz kaznenog udarca u 36. minuti, a na 1:1 poravnao je Bilandžić u 41. Pioniri i kadeti protiv Zadra su doživjeli uvjerljive poraze, tek je Erkapić postigao počasni pogodak za svoju momčad.

Mlađi pioniri:

Zmaj   -   Junak       1   :   1         (0 : 0)

Zmaj: Mladinov, Vidaković, Kujundžić, Gudelj, Beroš, Sušić, Beidenegl (1), Prgomet, Kelemović, Juričić, Jukić (još su igrali: Filipović, Vranješ, Turina, Radić, Alač).

Pioniri:

Zmaj   -   Zadar       0   :   2        (0 : 2)

Zmaj: Buljubašić, Araujo, Barišić, Ursić, Urlić, Raos, Ledić, Prgomet, Alilović, Ribičić, F. Pavlinović (još su igrali: I. Pavlinović, Beidenegl, Šumelj, Vujčić).

Kadeti:

Zmaj   -   Zadar       1   :   4       (0 : 3)

Zmaj: Husičić, Puljić, I. Čović, Biličić, Nikolić, Topić, S. Čović, L. Čović, Botica, Brečić, Erkapić (1) (još su igrali:Jurjević, Majić, Vukojević).

Juniori:

Zmaj   -   Junak       1   :   0     (1 : 0)

Zmaj: Topić, Jerčić, Mravičić, Antunović, Lelas, Šimović, Rašić, Serdarević, Mihalj, Puharić, Lulić (još su igrali: Nikolić, Mihaljević, Botica).

J. K./IvoR

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh