ZVONKO GILIĆ, NOSITELJ LISTE MOSTA MAKARSKA ZA GV: ‘Ponosni smo jer nam polovicu kandidata čine žene’

ZVONKO GILIĆ, NOSITELJ LISTE MOSTA MAKARSKA ZA GV: ‘Ponosni smo jer nam polovicu kandidata čine žene’
U Makarskoj na Majčin dan predstavljena je Mostova lista za lokalne izbore, uz druženje s kandidatom za župana Ivicom Kukavicom.

Makarski Most je sastavljen od ljudi koji već desetljećima nose pozitivne promjene u gradu i bore se za bolje sutra, a više od 40 % njih su žene, istaknuto je.

Kandidat za župana Ivica Kukavica je naglasio važnost i ulogu žena u svim segmentima društva i politike, i da se njihov glas itekako mora čuti.

- Prvi odgoj za pravednost naše djece, naših budućih generacija, se nalazi upravo u njihovim vrijednim i požrtvovnim rukama. Bez majki mi smo društvo bez budućnosti, zato se svi zajedno moramo boriti da imaju svoje dostojanstvo i da hodaju uzdignute glave kako to i dolikuje važnosti koju imaju, te da konačno imamo društvo jednakih prilika.

Upravo iz tog razloga moji zamjenici župana u kandidaturi su žene Ivana Ševo i Filomena Boži - poručio je Kukakvica.

Nositelj Makarske liste Zvonko Gilić je također istaknuo važnost žena, kao i zadovoljstvo da gotovo pedeset posto Mostove makarske liste čine žene.

- Naša lista je sačinjena od  aktivistica za spas našeg najvrjednijeg resursa od kojega živimo ne samo mi već čitava Hrvatska, a to su naše plaže, do poduzetnica i domaćica. Žene su doista i majke i kraljice, te na našoj listi zauzimaju visoka prolazna mjesta za Vijeće i drugo i treće, dakle nisu samo ukras pri dnu liste da bi ispunili zakonski propis. Glas žena će se itekako čuti u Makarskoj- zaključuje Gilić.

 

 

J.M./D.A.

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh