KICKBOXING – David Jozipović srebrni u Osijeku

KICKBOXING – David Jozipović srebrni u Osijeku
U Osijeku se 8. i 9. svibnja održalo Prvenstvo Hrvatske u kickboxingu. Organizatori natjecanja bili su Kickboxing klub Sveti Duh i Kickboxing savez Hrvatske u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji.

- Organizatori su dobili odobrenje Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije i Središnjeg državnog ureda za šport kako bi se prvenstvo moglo održati. Svi borci u Osijeku bili su željni natjecanja, a ovo je ujedno bilo izlučno natjecanje za međunarodna prvenstva – istaknuo je Tomislav Bilandžić.

Borac makarskog KBK Mawashija David Jozipović osvojio je srebrnu medalju na prvenstvu, a u kategoriji K 1 do 75. kilograma. U svom premijernom nastupu Jozipović se u finalu sastao sa članom splitskog Mornara Paulom Roguljićem i bio bolji u većem djelu meča. No, u zadnjih tridesetak sekundi je izgubio bodovnu prednost, a slavio je Rogulj odlukom sudaca.

- Ovo je bio odličan nastup Davida, a u pripremama za natjecanja koja slijede. Jozipović je pokazao da njegovo vrijeme tek dolazi i da s pravom može računati na još veće uspjehe na predstojećim natjecanjima – kazao je njegov trener Petar Gazilj.

J. K.

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh