MARKO ŠKUGOR DARUJE MEDITERANSKI POP MAKARANIMA NA DAN DRŽAVNOSTI – ‘Lijepe emocije me vežu za vaš grad, nakon devet mjeseci jedva čekamo doći na binu i zapivat’

MARKO ŠKUGOR DARUJE MEDITERANSKI POP MAKARANIMA NA DAN DRŽAVNOSTI – ‘Lijepe emocije me vežu za vaš grad, nakon devet mjeseci jedva čekamo doći na binu i zapivat’
Makarani obilježavanje Dana državnosti RH čekaju s nestrpljenjem i radi koncerta Marka Škugora na Kačićevu trgu 30. svibnja u 20 sati.

Šibenski slavuj, sinonim za Škugora, itekako je drag makarskoj publici. Za vrijeme svog koncerta 2018. pobrao je sve simpatije na krcatoj ljetnoj pozornici Gradskog kina.

Tada su zaljubljenici u Škugorov mediteranski pop zaželjeli da se zanosni glazbeni doživljaj ponovi.

Ljubav je, čini se, bila uzajamna. Jednako kao što je publika pljeskom tada popratila sve izvedbe, Škugor je punoga srca, kao i što pjeva, otišao iz Makarske.

Grad Makarska, sukladno epidemiološkim mjerama, ispunit će im želju, a čime će Makarska biti među prvim gradovima u Hrvatskoj u kojima se priređuje veliki glazbeni događaj nakon kolovoza prošle godine.

Marko Škugor stiže ponovno. Uoči koncerta kaže da je pun lijepih sjećanja na prošlo gostovanje u Makarskoj i neobično se raduje nastupu nakon devet i pol mjeseci:

- Makarska publika je fenomenalna. Dat ćemo sve od sebe ne samo da ponovimo doživljaj koncerta prije tri godine već još i više. Nekoliko pjesama izvest ćemo premijerno poput ‘Kap vode’, a tu su popularne ‘Ako grijeh je’, ‘I tebi’…

I, nema dvojbe, Kačićev trg u 20 sati 30. svibnja, bit će nezaobilazno mjesto za feštu Dana državnosti i uživanje u uspješnicama Škugora, a o čemu nabolje govori desetak različitih festivalskih nagrada kako struke tako i publike.

 

 

Jasna Morović/Ivor

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh