GRADONAČELNIK ZORAN PAUNOVIĆ ‘Sa Stjepanom Zelićem potpisali smo Sporazum o programskoj suradnji i postizbornom formiranju većine u Gradskom vijeću’

GRADONAČELNIK ZORAN PAUNOVIĆ  ‘Sa Stjepanom Zelićem potpisali smo Sporazum o programskoj suradnji i postizbornom formiranju većine u Gradskom vijeću’
- Sa zadovoljstvom vam danas mogu reći da je potpisan Sporazum o programskoj suradnji i postizbornom formiranju većine u Gradskom vijeću Grada Makarske sa Stjepanom Zelićem, nositeljem kandidacijske liste grupe birača – izvijestio je jučer na svojoj Facebook stranici makarski gradonačelnik Zoran Paunović.

- Sporazumom smo se obvezali na suradnju na programima i projektima predstavljenima u predizborno vrijeme, a sve u cilju unapređenja kvalitete života svih građana Makarske. Od samog početka zagovaramo potpunu transparentnost na svim poljima pa tako i ovom prilikom želimo i s vama građanima podijeliti cjeloviti tekst Sporazuma.

Vjerujemo da će i ostali vijećnici prepoznati da samo zajedničkim radom možemo stvarati Makarsku kojom ćemo se ponositi – poručuje gradonačelnik Paunović.

 

J.M./Facebook Zoran Paunović

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh