SPLICKA SCENA STIŽE NA LJETNU POZORNICU 3. SRPNJA – Splitski stand up komičari ‘ispeglali’ nove baze, imaju iznenađenje i pitaju se ‘Di smo ono stali?’

SPLICKA SCENA STIŽE NA LJETNU POZORNICU 3. SRPNJA – Splitski stand up komičari ‘ispeglali’ nove baze, imaju iznenađenje i pitaju se ‘Di smo ono stali?’
Josip, Ante, Tomislav i Ivica dolaze iz različitih sredina, od Zagore do Splita, prijatelji su, a ta organska povezanost ali i zanimanja koja imaju poput profesora, fizičara, ekonomiste, pomorca, dala im je vjetar u leđa i već nekoliko godina superiorni su stand up komičari.

Njihov brend ‘Splicka scena’ makarska publika već je 2018. doživjela u dvorani Arte, a ta umjetnička povezanost s dragim im gradom traje i iza sebe imaju desetak nastupa, kako vole reći, pred već domaćim ljubiteljima njihova načina glume životnih situacija na humorističan i vrckav način.

Splicka scena u subotu stiže na Ljetnu pozornicu u 21 sat, a kako doznajemo, dobro su ispeglali nove baze, a imaju i iznenađenje iz makarskih stand up krugova.

Josip Škiljo otkriva da je recept njihova opstanka, i u vremenu korone kada nisu nastupali po nekoliko mjeseci, to što su u stand up krenuli iz entuzijazma, a s vremenom je postao način života, a nekima poziv.

- Trudimo se uvijek biti novi, drugačiji. Iako smo itekako poznati i prepoznati u Makarskoj to nam ne olakšava situaciju. Naprotiv, znači da naš stand up nastup moramo podići na još veću ljestvicu. Ali, sve radimo s guštom, pa publika neka dođe i uvjeri se. Čeka ih šarenilo tema u sat i pol, bez predaha, ‘Jer di smo ono stali?’ – poručuje Škiljo.

 

 

J. Morović

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh