GRADSKA KNJIŽNICA MAKARSKA – Anka Stanojčić u rodnom gradu predstavila knjigu ‘Čekam te na strani deset’

GRADSKA KNJIŽNICA MAKARSKA – Anka Stanojčić u rodnom gradu predstavila knjigu ‘Čekam te na strani deset’
U organizaciji Gradske knjižnice Makarska sinoć je predstavljena knjiga ‘Čekam te na strani deset’, ugledne beogradske liječnice Anke Stanojčić, rođene Suvajdžić iz Makarske.

U prelijepom ambijentu dvorišta Stare škole uz autoricu knjigu su predstavili Slađana Beljko, predsjednik Skupštine instituta Belko iz Beograda u svojstvu izdavača i dr. Ljiljana Surić Lambić, naravno uz moderatora večeri Marina Srzića.

- Knjiga je svojevrsna autobiografija mada se kroz knjigu provlače pejzaži mora i likovi sugrađana pod nekim drugim imenima, ali se oni svakako dobro prepoznaju. Knjiga “Čekam te na strani deset” je dobar vodič za putovanja u koja je autorica zaljubljena i o kojima rado piše.

Autorica ove nagrađene knjige kao i mnogih ranije objavljenih, zapaženih djela pobudila je veliko zanimanje i u svojem rodnom gradu gdje po prvi put predstavlja knjigu. Nažalost svi oni koji žele pročitati ovo štivo, morat će sačekati da ju nabave. Naime sve knjige su rasprodane pa se očekuje još jedno izdanje. Nekima se ove večeri posrećilo pa su na poklon dobili posljednje primjerke.

J.G./IvoR

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh