NOVO VRIJEME APFEL – Umjesto Mije Pašalića predsjednik Kristijan Dugandžić, Apfel ostaje sponzor

NOVO VRIJEME APFEL – Umjesto Mije Pašalića predsjednik Kristijan Dugandžić, Apfel ostaje sponzor
Na održanoj izvanrednoj izbornoj skupštini MNK Novog vremena Apfela došlo je do promjene na čelu kluba. Umjesto dosadašnjeg predsjednika Milorada – Mije Pašalića za novog je izabran Kristijan Dugandžić koji je do sada bio član Izvršnog odbora. Dosadašnji predsjednik na skupštini je iznio pregled rada za prošlu godinu te podsjetio na učinjeno za vrijeme njegova vođenja Novog vremena. Iznio je i svoje razloge zbog kojih se želi povući s mjesta predsjednika kluba, a skupština je te razloge (zasićenje, umor, puno posla, obitelj) prihvatila. Iz uprave su se zahvalili na svemu što je Pašalić učinio za klub, a njegovo ime ostat će upisano zlatnim slovima u povijesti Novog vremena. Njegova tvrtka Apfel i dalje ostaje glavni sponzor prošlosezonskih doprvaka Hrvatske.

Novi predsjednik Kristijan Dugandžić u prigodnom je govoru istaknuo da ciljevi kluba ostaju isti, a to je borba za trofeje te da se na tom putu ništa neće promijeniti promjenom predsjednika i zahvalio svima na podršci. Marko Jelčić i Ivan Grbešić postali su novi članovi Izvršnog odbora. Osim u upravljačkom djelu nova uprava dogovorila je suradnju sa tri nova igrača koji će u idućoj sezoni igrati za Novo vrijeme Apfel:

Luka Suton prošlu sezonu igrao je u talijanskoj Mantovi, a u Prvoj HMNL igrao je za HMNK Vrgorac. Suton je stalni futsal reprezentativac Hrvatske.

Marin Sesar reprezentativac je BiH, a u prošloj sezoni je igrao za momčad Starog Grada iz Mostara.

Blago Gašpar povremeni je član mini „vatrenih“, a do sada je nastupao za dubrovački Square.

 

J. Kovačević/arhiva MP

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh