NOVA GASTRO ADRESA U MAKARSKOJ – Otvorena prva butik mesnica nudi deliciju od 300 eura, može i na kućna vrata

NOVA GASTRO ADRESA U MAKARSKOJ – Otvorena prva butik mesnica nudi deliciju od 300 eura, može i na kućna vrata
Makarska se uključuje u svjetske trendove i kada je riječ o mesnicama i osvajanju ljudi s najprofinjenijim nepcima, sklonim gastro izazovima.

U sklopu restorana Papar grill, Ulica V. Nazora 1, vlasnik Branislav Perkić otvorio je specijaliziranu mesnicu, a inovativnom poduzetničkom koraku svjedočio je poznati gastro stručnjak Veljko Barbieri.

Ovje se između ostaloga mogu kupiti odležano, svježe i marinirano meso. Svi proizvodi su hrvatskog porijekla i s hrvatskih farmi, a kupci mogu naručiti meso koje im se dostavlja na kućnu adresu. Također im se nudi i gotovi proizvodi od raznih vrsta mesa, a gotova jela od naručenog mesa se dostavljaju potrošačima. Pored standardnih vrsta mesa u ponudi se nalaze argentinski i brazilski stek, a od svih tih mesnih delicija najskuplji je japanski wagyu koji košta oko 300 eura po kilogramu.

Glavni partner ove butik mesnice su specijalizirane Bašljan mesnica i M. Brothers, a najeksluzivniji proizvod je black angus.

Unutrašnjost mesnice dizajnirala je Sanja Čović, a voditelji su Antonio Perkić i Mirko Vranješ. Od Antonia Perkića doznajemo da je ovo prva specijalizirana butik mesnica u Makarskoj, a možda i u Dalmaciji.

 

J. K./Ž.K.

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh