MAKARSKA OBALA – Od sutra i zaštitar na gradskoj plaži za što više reda

MAKARSKA OBALA – Od sutra i zaštitar na gradskoj plaži za što više reda
Kako bi makarska plaža, nadaleko poznata po svojoj ljepoti, bila uvijek uredna i sigurna, od sutra Makarska obala uvodi zaštitarsku službu. Angažirala je poznatu zaštitarsku tvrtka “Bilić-Erić”.

- Za sada angažiramo jednog zaštitara, a ako bude potrebe povećavatr ćemo broj. Prvenstveno će skrbiti o tome da bude red na našim plažama. Naime, do sada su nam iz Centra dojavljivali prijave građana o mnogim nedozvoljenim radnjama, ilegalnoj prodaji; kukuruza, krafni i slično – kaže Ivan Rašić, direktor Makarske obale. 

Uvođenjem više reda prvenstveno u kontroli nelegalne prodaje svačega, naše plaže učinit ćemo puno sigurnijim, a gdje više reda i ljepota i ugođaj našim turistima je veći što nam je svima cilj.  I što se tiče urednosti plaže podigli smo je na najvišu razinu. Znači nemamo više nikakvih problema s nelegalnim ležaljkama niti s održavanjem čistoće, kazao nam je Ivan Rašić.

Makarska obala u suradnji s Makarskim komunalcem skrbi o svakodnevno čišćenju plaže. Smeće se prikuplja i odvozi dva puta dnevno od 6-8 i od 18 do 20 sati, a svaki dan od 5-7 i od 18-20 sati 30 ljudi čisti plažu.Uz redovito održavanje čistoće u suradnji s Cianom, kako nam je kazao Rašić, provodi se svaki sedam do 10 dana dezinfekcija plaže. Uvođenje zaštitarske službe u cijelu priču samo je, kažu u Makarskoj obali, korak više k maksimalnom redu i sigurnosti kupača.

J.Glučina

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh