ZBOG ODLUKE STOŽERA – Grad Makarska odgađa koncerte planirane na Kačićevu trgu

ZBOG ODLUKE STOŽERA – Grad Makarska odgađa koncerte planirane na Kačićevu trgu
S ciljem osiguravanja svih uvjeta za uspješniju i dulju turističku sezonu te sigurnog boravka svih turista u Makarskoj, Grad Makarska je poštujući epidemiološke mjere koje su na snazi donio odluku o odgodi dijela događanja u sklopu ovogodišnjeg Makarskog kulturnog ljeta čije je održavanje planirano na Kačićevu trgu u razdoblju od 15. srpnja do 30. srpnja.

Odluka je donesena na temelju odluke nacionalnog stožera o zabrani održavanja svih javnih događaja i okupljanja na kojima je nazočno više od 100 ljudi, osim ako se ne radi isključivo o osobama s digitalnom EU potvrdom. Budući da se najavljeni koncerti na Kačićevu trgu ne mogu održati u kontroliranim uvjetima, isti se odgađaju na temelju navedene odluke, a uz preporuke Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije i Stožera civilne zaštite Grada  Makarske. O novom terminu događanja javnost će biti pravovremeno obaviještena, a sva druga događanja u sklopu ovogodišnjeg Makarskog kulturnog ljeta koja se odvijaju u Ljetnom kinu, Franjevačkom samostanu i Gradskoj galeriji Antuna Gojaka održat će se prema planiranom rasporedu.

Ovim povodom javnosti se obratio i gradonačelnik Zoran Paunović:  – Dragi sugrađani, ugostitelji i poduzetnici, upravo ulazimo u samo srce turističke sezone, do sada relativno uspješne, ali i dalje neizvjesne. Poduzeli smo sve moguće mjere kako bi svima koji se bave turističkom djelatnošću, kao i gostima osigurali siguran boravak u našem gradu. Ovim putem apeliramo upravo na vas turističke djelatnike, ugostitelje i poduzetnike da se pridržavate propisanih mjera distance, nošenja maske te pravila ulaska i boravka u vašim objektima, kako ova turistička sezona ne bi završila naprasno kao i prethodna. Vjerujem da nam je svima u interesu da surađujemo i poštujemo propisane mjere i pravila da sezona bude što duža i uspješnija – naglasio je gradonačelnik.

 

POPIS DOGAĐANJA U SKLOPU MAKARSKOG KULTURNOG LJETA KOJA SE ODGAĐAJU

 

·         15. 7. / ČETVRTAK

 

KONCERT / GRADSKA GLAZBA MAKARSKA

 

21:00 SAT / KAČIĆEV TRG

 

·         16. 7. / PETAK

 

KONCERT / KLAPA KAMPANEL

 

21:00 SAT / KAČIĆEV TRG

 

·         18. 7. / NEDJELJA

 

KONCERT /  VOKALNA SKUPINA FOLKLORNOG ANSAMBLA „TEMPET“ I „ĐIGER BEND“

 

21:00 SAT / KAČIĆEV TRG

 

·         20. 7. / UTORAK

 

KONCERT / KLAPA ADRIA

 

21:00 SAT / KAČIĆEV TRG

 

·         23. 7. / PETAK

 

KONCERT / KLAPA SUBRENUM

 

21:00 SAT / KAČIĆEV TRG

 

·         27. 7. / UTORAK

 

KONCERT / KLAPA MARINETA

 

21:00 SAT / KAČIĆEV TRG

 

·         30. 7. / PETAK

 

KONCERT / KLAPA RIŠPET

 

21:00 SAT / KAČIĆEV TRG

 

 

 

www.makarska.hr/IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh