PRIPREMNA NOGOMETNA UTAKMICA – Zmaj bolji od Čapljine

PRIPREMNA NOGOMETNA UTAKMICA – Zmaj bolji od Čapljine
Zmaj   -   Čapljina           1   :   0         (0 : 0)

Makarska. Igralište na GSC.-u Gledatelja: 50.

Sudac: Tino Babić (Staševica).

Strijelac: 1:0 Džaja (90.).

Zmaj: Brkulj, Lozina, Kovačić, Brnić, Šalinović, Damir Rašić, Kovačević, Škembić, Danijel Rašić, Miletić, Lozić (još su igrali: Jurić, Mravičić, Serdarević, Gojak, Džaja, Tomaš, Rudelj, Mihanović, Božić, Mihalj, Matijašević, Ivanac). Trener: Vik Lalić.

Čapljina: Butigan, Perić, Vrban, Demić, Zovko, Ljubić, Majcen, Buntić, Krvavac, Jelčić, Stanković (još su igrali: Markotić, Blažević, Brković, Karlović, Kujundžić, Petrović, Kraljević, Raić, Milinković, Dovedan). Trener: Damir Borovac.

Trećeligaš Zmaj je u prvoj pripremnoj utakmici odigranoj u Makarskoj bio bolji od člana Druge lige federacije BiH Čapljine, a jedini pogodak Makarani su postigli u zadnjim trenucima susreta. Već od početka dvoboja domaći su imali nadmoć na terene i veći posjed lopte i stvorili nekoliko izglednih prigoda, ali napadači „crvenih“ još nisu namjestili nišanske sprave. U prvom poluvremenu imali su 5-6 izglednih prigoda, uz to su dvaput pogodili vratnicu Butigana (Kovačić, Danijel Rašić), no na odmor se otišlo praznih mreža. U nastavku su treneri domaćih Lalić kojem je ovo bio debi na klupi Zmaja i gostiju Borovac dali priliku igrati svim raspoloživim igračima, a odnos snaga na terenu nije se mijenjao. I kad se činilo da pobjednika ovog susreta neće biti domaći su uspjeli postići pobjednički pogodak. Nakon ubačene lopte u kazneni prostor gostiju Džajin udarac glavom završio je na gredi gostiju, a odbijena lopta završila je u mreži Čapljine. Za Zmaj je nastupilo nekoliko igrača koji su na probi, a odmah se vidjelo da bi Brnić i Mihanović bili prava pojačanja za momčad Vika Lalića.

J. Kovačević/IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh