NAJ SPORTAŠICI MAKARSKE KLARI ANDRIJAŠEVIĆ NA VRIJEDNIM REZULTATIMA ČESTITAO GRADONAČELNIK PAUNOVIĆ – ‘Zvali su me renomirani hrvatski atletski klubovi, ali ponosna sam što sam ostala u Makarskoj, imam dobre uvjete i vrhunskog trenera’

NAJ SPORTAŠICI MAKARSKE KLARI ANDRIJAŠEVIĆ NA VRIJEDNIM REZULTATIMA ČESTITAO GRADONAČELNIK PAUNOVIĆ – ‘Zvali su me renomirani hrvatski atletski klubovi, ali ponosna sam što sam ostala u Makarskoj, imam dobre uvjete i vrhunskog trenera’
Gradonačelnik Makarske Zoran Paunović upriličio je prijam za Klaru Andrijašević koja je četiri godine za redom birana za najbolju sportašicu Grada, a nazočan je bio Klarin trener Stjepko Vodanović, koji je 2020. ponio titulu trenera godine.

Klara je članica makarskog Atletskog kluba “Sveti Marko”, a najbolje rezultate postiže na dionici od 1500 metara. U dosadašnjom djelu sezone imala je nekoliko zapaženih nastupa, na međunarodnom mitingu u Ptuju (Slovenija) bila je pobjednica utrke na 1500 metara, na Seniorskom prvenstvu Hrvatske bila je druga, a imala je i dva nastupa za državnu reprezentaciju na Europskom ekipnom prvenstvu.

Gradonačelnik Paunović je naglasio kako je počašćen što je domaćin prijma za tako mladu i uspješnu sportašicu kao što je Klara. Osim što postiže vrhunske rezultate uz to prezentira Makarsku u Hrvatskoj i svijetu.

- I ja sam bio član Atletskog kluba “Sv. Marko” i osvajao medalje, ali, naravno, na puno nižim razinama nego što to danas radi naša Klara. Želim joj da i u budućnosti postiže ovakve i još bolje rezultate, a Grad će u tome pomoći koliko god bude moguće – istaknuo je gradonačelnik Paunović.

Klara je naglasila kako je ponosna što je ostala u Makarskoj iako je imala puno poziva da prijeđe u renomirane hrvatske klubove.

- U klubu imam dobre uvjete i vrhunskog trenera i nadam se da ću u budućnosti postizati još bolje rezultate. Za to je potrebno puno odricanja, ali ja uživam u atletici i studiranju. Vodanović je zahvalio Gradu na prijmu, te naglasio: – Čast mi je raditi s ovako vrhunskom sportašicom. Klara je uzor mladima i ona predstavlja veliku vrijednost grada – poručio je Vodanović.

Za uspomenu na današnji prijem gradonačelnik Paunović je velikoj makarskoj atletičarki uručio buket cvijeća i poklon- bon za nabavku novu sportske opreme.

 

Jakov Kovačević/IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh