ZMAJ I HAJDUK U MAKARSKOJ – Potpisali ugovor o suradnji

ZMAJ I HAJDUK U MAKARSKOJ – Potpisali ugovor o suradnji
U Gradskoj vijećnici HRNK Zmaj i HNK Hajduk su potpisali ugovor o sportsko – poslovnoj suradnji. U ime makarskog stogodišnjeg Zmaja ugovor je potpisao voditelj Škole nogometa Darko Vlatković, a u ime Hajduka voditelj Nogometne akademije Luka Kaliterna te Boro Primorac. Vlatković je naglasio kako su Zmaj i Hajduk odigrali brojne prijateljske utakmice, i kako su brojni igrači ponikli u gradu podno Biokova imali zapažene nastupe u momčadi „bijelih“. Prvenstveno se to odnosi na Gaju Raffanellija, Alena Bokšića, Maria Carevića, Zorana Nižića, Matu Dragičevića i druge, a sigurno će i u budućnosti igrači iz Makarske igrati za Hajduk. Također je zahvalio Hajduku koji je uveličao proslavu 100 godina kluba. Boro Primorac je kazao kako ga uz Makarsku vežu dobre uspomene, drago mu je što se nastavlja suradnja između ova dva kluba.

- Zmaj ima dobre trenere koji kvalitetno rade sa igračima mlađih kategorija, Makarska je veliki sportski grad i zavrjeđuje imati najmanje drugoligaša, a imat će našu punu potporu u realizaciji tog cilja, istaknuo je.

U ime Grada Makarske pozdravila ih je zamjenica gradonačelnika Antonia Radić Brkan i čestitala Zmaju stoljeće djelovanja.

- Lijepo je vidjeti da je Zmaj vitalan stogodišnjak, da okuplja velik broj mladih, i veseli me da se ta tradicija nastavlja. Želim pozdraviti i HNK Hajduk koji je svojim dolaskom u Makarsku uveličao ovu proslavu. Hvala prije svega u ime naše djece, jer mnogima je san jednoga dana otići iz Zmaja i igrati za Hajduk, naglasila je Antonia Radić Brkan.

Pored Darka Vlatkovića u delegaciji Zmaja bili su Ivan Rašić i Petar Talajić, a Marinka Akrap članica Uprave i Mate Radić činili su društvo legendarnom Bori Primorcu.

J. Kovačević/IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh