IRON MANA ANDREJA VIŠTICU PRIMIO GRADONAČELNIK PAUNOVIĆ – Čestitka na sjajnim rezultatima najboljem hrvatskom triatloncu

IRON MANA ANDREJA VIŠTICU PRIMIO GRADONAČELNIK PAUNOVIĆ – Čestitka na sjajnim rezultatima najboljem hrvatskom triatloncu
Gradonačelnik Makarske Zoran Paunović danas je u gradskoj vijećnici primio hrvatskog rekordera u triatlonu Andreja Višticu. Nakon uvodnih riječi Marine Andačić Krivić, više savjetnice za predškolski odgoj, obrazovanje i šport, Andreju Vištici čestitke je uputio i gradonačelnik Zoran Paunović.

- Ovo što ste vi postigli je vanserijski rezultat i ja vam na tome čestitam. Tim više mi je draže što ste naš sugrađanin. Znam da je potrebno dugo, dugo i puno rada i odricanja da se postigne ovakav rezultat, a vaš rezultat je najbolji u Hrvatskoj. Ono što vam želim jest da u budućnosti dođete do te magične granice od 8 sati – istaknuo je gradonačelnik Paunović referirajući se na hrvatski rekord u Ironman distanci koji je Vištica nedavno oborio i sad iznosi 8:11:40.

Vištica se zahvalio gradonačelniku na prijmu i kazao kako je triatlon sport izdržljivosti, a sastoji se od tri discipline – trčanja, vožnje biciklom i plivanja. Najbolji rezultati triatlonci postižu između 35. i 40. godine, a za početak bavljenja ovim sportom nikad nije kasno bez obzira na godine.

- Tjedno treniram oko 35 sati. Dok sam bio mlađi sam radio pa mi ne bi ostalo vremena za ništa drugo, a danas kad se profesionalno bavim sportom je ipak drugačije. Svima bih poručio da se bave sportom jer ljudi koji se bave sportom zdravije žive, sport obogaćuje naš život – istaknuo je Andrej Vištica.

U sjećanje na ovaj susret gradonačelnik Paunović je Vištici uručio poklon -bon i sliku makarskog umjetnika Jakše Leška.
J. Kovačević/IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh