STARTA SUPERKUP – Novo vrijeme gostuje u Vrgorcu 1. listopada

STARTA SUPERKUP – Novo vrijeme gostuje u Vrgorcu 1. listopada
S obzirom na to da je omiški Olmissum prošle sezone osvojio prvenstvo i kup, ove godine neće biti utakmice Superkupa, ali će se zato odigrati neslužbeni Superkup, a domaćin je Vrgorac.

Uz domaćina koji je prošle sezone bio finalist kupa još će nastupiti makarsko Novo vrijeme, finalist prvenstva te Futsal Dinamo i Crnica, klubovi koji su prošle sezone svoje natjecanje u prvenstvu završili u polufinalu. U polufinalnim susretima Novo vrijeme igra protiv Futsal Dinama, a domaćin igra protiv Crnice.

Polufinalni susreti igraju se danas (četvrtak – 23. rujna), dok će se sutra (petak – 24. rujna) odigrati utakmica za treće mjesto i finale. Na turniru neće sudjelovati osvajač prošlosezonske krune Olmissum.

Novi format Superkupa službeno bi trebao zaživjeti od iduće sezone, a na završnom turniru bi trebali sudjelovati finalisti prvenstva i kupa. U slučaju da su jedna ili dvije momčadi sudionici oba finala Superkup bi se u tom slučaju natjecali trećeplasirana i četvrto plasirana momčad prvenstva.

Kako će futsal prvenstvo Hrvatske startati idućeg vikenda ovaj turnir u Vrgorcu dobro će doći klubovima da provjere u kakvoj formi će dočekati početak nove natjecateljske sezone. U 1. kolu 1. HMNL Novo vrijeme je gost Vrgorca (1. listopada), a prvu utakmicu na domaćem terenu Makarani će odigrati 8. listopada, kada im u goste dolazi novak u ligi Futsal Pula.

J. K./arhiva MP

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh