MAKARSKE ŠKOLE  – U SŠ fra Andrije Kačića Miošića tri razreda u izolaciji, svi drugi učenici su na nastavi u učionicama

MAKARSKE ŠKOLE  – U SŠ fra Andrije Kačića Miošića tri razreda u izolaciji, svi drugi učenici su na nastavi u učionicama

Imajući u vidu jučerašnje brojke vezane za osobe pozitivne na test koronavirusa, kada ih je u Makarskoj bilo 13, provjerili smo situaciju u našim školama u kojima je nastava ove školske godine započela redovito.

Međutim, danas nisu baš svi na nastavi u razredu. Naime, u Srednjoj školi fra Andrije Kačića Miošića danas su tri razreda u samoizolaciji jer je u svakom od njih bilo po par pozitivnih učenika. Dva razreda su od danas do 5. listopada u izolaciji, a jedan razred do 1. listopada, potvrdio nam je Mario Udovičić u zamjeni ravnateljice Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića.

U Srednjoj strukovnoj školi Makarska, koja je u istoj zgradi u drugoj smjeni, prema riječima ravnatelja Momira Sumića situacija je za sada sasvim dobra i nema informaciju da ima pozitivnih na koronavirus te svi imaju redovitu nastavu.

I u makarskim osnovnim školama za sada je prilično dobra situacija. Nema izolacije cijelih razreda niti većeg broja pozitivnih.

Marica Gržić, ravnateljica Osnovne škole Stjepana Ivičevića, nam je kazala da nema u ovoj školi pozitivnih i da je u izolaciji tek par učenika.

Renata Gudelj, ravnateljica Osnovne škole oca Petra Perice, rekla nam je da nema izolacije cijelih razreda već da takav status ima jedan pozitivan i četvero učenika u izolaciji.

J.Glučina/arhiva MP

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh