BICIKLIZAM – Ivan Okmažić, seniorski prvak Hrvatske

BICIKLIZAM – Ivan Okmažić, seniorski prvak Hrvatske
Ivan Okmažić ponovo je osvojio naslov prvaka Hrvatske i to u seniorskoj konkurenciji, ovoga puta u kategoriji ELIMINATOR (HCE).

U organizaciji biciklističkog kluba Metković grad na Neretvi prošlog je vikenda (25. i 26. rujna) bio domaćin dvije zanimljive biciklističke utrke „Neretvanski đir“. U subotu je održana MTB utrka u disciplini eliminatorXCE Metković 2021. Na stazi dugoj 600 metara u starom djelu grada, svoje sposobnosti pokazalo je 110 natjecatelja u svim kategorijama, a još uvijek junior Ivan Okmažić osvojio je prvo mjesto.

Poredak seniora:

1. Ivan Okmažić (BK Makarska)

2. Stjepan Hunjak ( MBK Črni Vrh)

3. Matija Trstenjak (BK Mura Avantura)

„Neretvanski đir“ se nastavio i u nedjelju , a natjecatelji su se preselili na Predolac gdje se održala istoimena međunarodna utrka UCI class 1XCO Predolac koji se od ove godine boduje za premijer ligu Bosne i Hercegovine. Domaćini su pripremili 4500 metara dinamične i zahtjevne staze na kojoj su svoje mogućnosti pokazali biciklisti iz Hrvatske, BiH, Italije, Francuske, Češke, Slovenije i Crne Gore. U tako jakoj konkurenciji član BK Makarske Luka Okmažić osvojio je četvrto mjesto.

J. K./BK Makarska

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh