APFELOVA NAGRADNA IGRA STARTA 2. LISTOPADA – ’10 artikala za 10 nagrada’, glavni zgoditak Škoda, ove subote pogodnosti

APFELOVA NAGRADNA IGRA STARTA 2. LISTOPADA – ’10 artikala za 10 nagrada’, glavni zgoditak Škoda, ove subote pogodnosti
Ove subote, 2. listopada, starta Velika nagradna igra Apfela ’10 artikala za 10 nagrada”, a koja traje do 16. siječnja 2022.

- Prigodom početka nagradne igre za naše kupce smo pripremili niz pogodnosti na dan otvorenja u Supermarketu Apfel u periodu od 9-12 sati i to 10 % na cjelokupni iznos kupovine, kolo sreće, čarobnu kuglu – poručuju iz Apfela.

Tvrtka Apfel d.o.o. Makarska već 22 godine priređuje nagradnu igru ’10 artikala za 10 nagrada’ u kojoj je glavna nagrada automobil. Ove godine je to Škoda Scala Business..

U igri sudjeluju Apfelovi kupci koji, na svim maloprodajnim mjestima Apfela, na jednom ili više računa, kupe 10 različitih artikala. Računi se u posebnim kovertama nagradne igre, ubacuju u prigodne kutije, koje se nalaze na prodajnim mjestima.

Nagradna igra traje od 2. listopada 2021. do 16. siječnja 2022. godine. Prva nagrada je automobil. Ostale nagrade su: električni romobil, vrtna garnitura, mobitel, posteljna garnitura, tablet, pribor za jelo za 6 osoba, poklon- bon Apfel Supermarket i poklon- bon Apfel Sitni inventar/Ugostiteljska oprema.

Pravila igre su uvijek ista i kupci su naviknuti na ovu igru, pa ona ima odličan odaziv – preko 40 tisuća ubačenih nagradnih koverata, s dvostruko više računa.

Veliko izvlačenje sretnih dobitnika automobila i ostalih nagrada  će se održati supermarketu u subotu 22. siječnja 2022. godine.

 

J.M.

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh