PRIJATELJSTVO KOJE TRAJE – Nogometni veterani Darde gostovali u Makarskoj

PRIJATELJSTVO KOJE TRAJE – Nogometni veterani Darde gostovali u Makarskoj
Prijateljstvo nogometnih veterana Makarske i Darde imadugu tradiciju, a već sedamnaestu godinu za redom igraju prijateljske utakmice u Makarskoj i Dardi. Makarani u proljeće gostuju u Dardi, a Baranjci su jesenski gosti grada podno Biokova. Kao i svih ovih godina Slavonci su bili oduševljeni svojim domaćinima koji su bili sa njima sva tri dana te im uzvratili na rijetko doživljenom gostoprimstvu u Dardi. Drugog dana boravka u Makarskoj odigrana je tradicionalna prijateljska nogometna utakmica, a ovoga puta slavili su domaćini. Utakmica se igrala na SC Slatina u Tučepima, a načelnik Općine Darda Anto Vukoja kazao je da im je druženje važnije od rezultata. Na svečanoj večeri Predrag Aranđelović – Peca u ime domaćina i Ante Vukoja i dožupan Osječko – baranske županije Predrag Čvarković izmjenili su poklone. Uz dobru hranu, piće i pjesmu zajedničko druženje trajalo je do dugo u noć. Organizatori ovog susreta imaju veliko hvala za Općinu Tučepi i njenog načelnika Antu Čobrnića bez čije potpore bi bilo teško organizirati ovaj tradicionalni susret.

MAKARSKA RIVIERA – DARDA 4 : 2

Makarska riviera: Anto Ivičević, Ivo Milić, Pave Pejković (1), Mirko Vranješ (1), Berton Pecolaj, Branko Ivičević (2), Ante Baričević, Joško Dragičević, Hrvoje Visković, Danko Jović.

Darda: Zoran Franjić, Zdravko Pavlinić (2), Boris Takač, Mario Pavić, Tibor Dobi, Željko Ribarić, Radomir Čvarković, Marijan Jukić, Atila Janoš, Lajoš Oberender, Krunoslav Vujović, Anto Vukoja.

J. Kovačević

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh