TENIS WINE &GASTRO FEST – U Sportskom centru Tučepi od 29. do 31. listopada

TENIS WINE &GASTRO FEST – U Sportskom centru Tučepi od 29. do 31. listopada
Potrebu za produženje turističke sezone i bolje iskorištavanje resurs prepoznali su i tučepski poduzetnici i turistički te sportski djelatnici spojivši proslavljeni Hr sport tenis i vinsku i gastro kulturu organizacijom TENIS WINE &GASTRO FEST krajem listopada u Sportskom centru Tučepi.

Misija i cilj manifestacije je da sportom i gastro kulturom definiraju konkurentski identitet kao model boljeg tržišnog pozicioniranja na emitivnim tržištima, ističu organizatori te naglašavaju i potrebu svrhovitijeg upravljanja reciptivnom destinacijom kako dalmatinskog tako i Hr turizma.

Ovaj turnir za veterane i rekreativce zapravo je uvod u povratak tenisa kao jakog marketinškog alata za promociju destinacije, ali i kao najavu obnavljanja i jačeg iskoraka u organizaciju profi tenis turnira te nasušnu potrebu rebrendiranja i kvalitete turističke ponude.

Ovo je i prilika za prigodno druženje sportskih i turističkih djelatnika te svojevrsni team building za klubove i poduzeća iz turističke industrije cijele dinarske regije pa i Eu gostiju koji se zateknu ili planiraju doći u ovaj biser Dalmacije, kako se zvao i prigodan teniski turnir koji se prije vise godina održavao na ovim terenima.

- Zato pozivamo sve ljubitelje bijelog sporta da dođu na ovaj festival gastronomije i tenisa koji je slavi Hr sport i globalni identitet u svijetu turizma.

 

 

J.M.

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh