ZLATNI DIŠPET NA SABATINI – Makarski vinski tandem Rakić i Bušelić okrunili Kapje iz 2018.

ZLATNI DIŠPET NA SABATINI – Makarski vinski tandem Rakić i Bušelić okrunili Kapje iz 2018.
Vinska kapljica Dišpeta sve više pronosi ime Makarske na natjecanjima vinogradara i vinara. S upravo završene Sabatine 2021. u Cavtatu stiže najljepša vijest.

Kapja crno iz 2018. i Kapja crno reserva 2018., djelo vrijednih ruku Damira Rakića i Marina Bušelića pod krovom Dišpeta, nagrađene su zlatnim odličjem u konkurenciji buteljiranih vina.

- Ove godine smo pozlatili srebro za Kapja crno iz 2018. godine koje odlikuje harmonija aroma zrelog crvenog voća s lijepo izbalansiranom začinskom aromom odležavanja u barique bačvama. Izrazito ponosnima nas čini i to što smo osvojili novo zlato za Kapja crno reserva iz 2018. koje je jedno od naših najboljih vina, a radi se o kupaži tri francuske sorte. – cabernet souvignon, merlot i syrah – kažu makarski vinari.

Poručuju da nagrade za ovu godinu žele posvetiti svojim obiteljima i zahvaliti im na razumijevanju za našu strast prema vrhunskim vinima.

- Zahvaljujemo i svima koji su prepoznali kvalitetu naših vina bilo da su ih uvrstili na svoje vinske karte ili ih, pak, uparili s dobrom hranom i dobrim društvom. One su nam i motivacija da se u idućim godinama ne zaustavljamo već da i dalje nastavimo raditi dobra vina koja će i ubuduće promovirati našu vinariju i naš grad.

 

J.M.

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh