Završena Makarana 2013: Slavlje CB Monaca

Momčad CB Monaco pobjednik je trećeg po redu malonogometnog turnira Makarana 2013 kojem je nagradni fond bio 25 000 kuna. Pobjedničkim momčadima uz pokale i medalje pripale su i novčane nagrade. Prvoplasiranima je pripalo 15 000 kuna, drugoplasiranima 6 000 kuna, brončanima 3 000 kuna, a četvrtoplasiranom sastavu 1 000 kuna. Ovogodišnje finale u kojem su igrali sastavi CB Monaco i GO Lučić proteklo je u iznimno kvalitetnoj igri koja je oduševila preko tisuću gledatelja, a Miočević, A. Karoglan, Šuto i G. Karoglan osigurali su slavlje i pobjedu makarsko-imotskom sastavu.  Nakon utakmice za treće mjesto u revijalnoj utakmici su se sastale malonogometašice splitskog Marjana i Vrgorca. Splićanke su slavile sa 5:2, a i jedne i druge su oduševile publiku nogometnim majstorijama. Za najboljeg vratara turnira je proglašen Duje Nemčić(CB Monaco), najbolji strijelac je Mario Mikulić(Villa Jukić) sa šest postignutih golova, dok je najbolji igrač turnira Tomislav Tomić(Villa Jukić). Pehare i medalje u ime sponzora dodijelili su Zdenko Vujičić i Matko Pašalić, a u ime pokrovitelja turnira Miro Družijanić i Tonći Bilić(dogradonačelnik i gradonačelnik Makarske). Na turniru je nastupilo 28 momčadi, odigrano je 56 utakmica i postignuto 314 pogodaka. Utakmice su sudili makarski suci: Robert Kurtović, Ivica Gvozden, Jakov Kovačević, Joško Breznik i Jakov Bilić.

Jakov Kovačević / Željko Kovačić, IvoR

Finale: CB Monaco-GO Lučić 4:1(2:0)

Dvorana na GSC-u,gledatelja 1000.

Suci: Joško Breznik i Jakov Kovačević(oba Makarska).

Strijelci: Miočević, A. Karoglan, Šuti i G. Karoglan za CB Monaco, a Đikić za GO Lučić.

CB MONACO: Nemčić, Vrcan, Miočević, Marijan Karoglan, Bagarić, G. Karoglan, Krištić, Mislav Karoglan, Mrkonjić, Puharić, Rafaneli, A. Karoglan, Ćapin. Voditelji: Mirko Buljan i Mario Todorić.

GO LUČIĆ: Bašković, Martinac, Jović, Stanković, Čobrnić, Topić, Tomašić, Đikić, Radmilo, Mijatović, Pervan, Lončar, Šuto. Voditelji: Pero Lučić i Ante Topić.

Igrač utakmice: Petar Šuto(CB Monaco).

Za treće mjesto: Villa Jukić-Frizerski salon Mario 6:1

Suci: Ivica Gvozden i Robert Kurtović(oba Makarska).

Strijelci: Mikulić(4) i Hrkač(2) za Villu Jukić, Vuković za Frizerski salon Mario.

VILLA JUKIĆ: Jukić, Mikulić, I. Čorluka, A. Čorluka, Hrkač, Zadro, Sabljić, Tomić.

FRIZERSKI SALON MARIO: Herceg, Kazazić, Zor, Jelavić, Martinović, Vuković, Buljan, Marković, Osibov, Bajrušević

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh