Galebu slomljena krila

Vaterpolo 1-B liga 7. kolo

 

Galeb MR-Jadran Kostrena  11:14(0:1, 3:4, 3:4, 5:5)

 

Makarska, bazen na GSC-u. Gledatelja: 35. Suci: Periš i Siriščević(oba Split).

GALEB MR: Čović, V. Lalić, Antunović, Kuzmanić, Krnić(2), T. Lalić, Tomić, Brkić(3), Ivandić, Letica(1), Marinović(1), Franičević(2), Sumić, Zonić(2).

Trener: Matko Kostanić.

JADRAN: Krolo, Klapan, Braničević, Burburan(5), Urlić(5), Cerniar, Frajman, Ćirković(1), Vizentin, Ljudić(2), Ševeljić.

Trener: Kristijan Šunjić.

 

Veliko iznenađenje režirali su novaci u ligi iz Kostrene pobjedom nad Galebom.

Da bi domaći mogli ostati bez bodova, pokazala je prva četvrtina koju je Jadran dobio s minimalnih 0:1. Već sredinom druge četvrtine gosti vode  4:0 i tu je utakmica prelomljena u njihovu korist. Brkić dvaput i Krnić jednom svladali su vratara gostiju za približavanje na 3:4, međutim Burburan svladava veterana Čovića na vratima Galeba za miran odlazak na odmor.

Galeb je najbliže poravnanju bio početkom zadnje četvrtine, ali su sigurni Krolo te precizni Burburan i Urlić odveli goste na nedostižnih 13:10. Kod igrača Galeba bilo je vidljivo da nisu najbolje uigrani i fizički pripremljeni, što i ne čudi jer jedan dio momčadi trenira u Zagrebu, drugi u Splitu i Makarskoj i treba puno truda da se sve to uskladi.

Ovo je gostima bila prva ovosezonska pobjeda, dok poraz domaćima i ne šteti puno s obzirom da su već osigurali mjesto u doigravanju za prvaka.

 

 

 

Piše   Jakov Kovačević   Foto IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh