Izložba ‘Na licu mista’ nakon Brela i Baške Vode u Drveniku i Igranima

Ljubav prema fotografiji i mistu može polučiti zanimljiv kulturni događaj koji nije vezan samo za jedan dio Makarskog primorja već je na svom putu ostavio same pohvale u Brelima i Baškoj Vodi, a zasigurno će tako biti u Drveniku i Igranima.

Poveznica je izložba fotografija ‘Na licu mista’ kojom su se Igarki Sandri Morović, a koja je autorica projekta i sama zaljubljenica u fotografiju, objektivom pridružili Katarina Ivičević, Joško Klarić, Bruna Antičić, Igor Hrstić, Nina Divić, Aljoša Krželj. Njih sedmero, u jesenskim i zimskim danima kada se čini da mjesto spava, u čovjeku, kamenu, cvijetu… traže posebnost, i svojim fotoaparatom sve to pretvaraju u umjetničku ljepotu pred kojom se ne može ne uzdahnuti.

Svi smo mi različiti i svatko od nas ima svoj doživljaj onog iskonskog u sredini u kojoj živimo. Upravo ta raznolikost daje poseban čar, i zaista sam sretna kada vidim koliko je ljudi željelo kupiti fotografije, ali izložba nije prodajna, kaže Sandra Morović, podsjećajući kako su pokrovitelji izložbe ‘Na licu mista’ turističke zajednice iz Brela, Baške Vode i Drvenika, dok igarska potpisuje dio logistike.

  • Piše Jasna Morović
Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh