Makarska: Uređene zelene površine i više reda na parkiralištima

Makarska: Uređene zelene površine i više reda na parkiralištima
Unatoč dužem razdoblju znatno visokih temeperatura i velikom prometu u Makarskoj kada se broj stanovnika i utrostruči, javni gradski prostori održavaju se na zavidnoj razini. Za održavanje javno- prometnih površina, parkova i zelenih površina, zaslužan je Pogon za obavljanje komunalnih poslova grada Makarske. Radi se intenzivno i za sezonu uobičajnim tempom, kažu u Pogonu. Sve je dobro pripremljeno i sada se uglavnom radi na održavanju, ističe Antonio Zec, voditelj Pogona.

I Parking služba ovog Pogona ima u sezoni pune ruke posla. Ove sezone Pogon održava i prostor na Osejavi gdje je tridesetak parkirališnih mjesta.

-Obavljamo posao naplate parkinga. Cijene parkinga su na razini prijašnjih godina. Smatram da cijena od 8 kn po satu za Sinokošu i Živkin dvor nije puno. Na rivi je također stara cijena 10 kn za sat parkiranja. Promet je veliki i potražnja za parkingom također, ali je vidno da je prošle godine, ta gužva bila i veća. Naš Pogon obavlja naplatu parkiranja, a izvješće o naplati na koncu mjeseca podnijet ćemo gradonačelniku i tada će se znati stvarna slika prometa – zadovoljno će Antonio Zec, voditelj Pogona.

J. Glučina

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh